…

Miksi Mousetrapper?

Katso video

Kipua käsivarsissa tai niska-hartiaseudulla? Mousetrapper on hiiriohjain, joka ehkäisee hiirikäden syntymistä ja muita sellaisia ongelmia, joita työskentely perinteisellä hiirellä voi aiheuttaa. Näppäimistön eteen sijoitettava Mousetrapper hiiriohjain mahdollistaa hyvän, ergonomisen työasennon, sillä kädet pysyvät hartialinjan sisäpuolelle, keskitettynä lähellä vartaloa ja toistuvasta hiiren kurottelusta päästää eroon.

Keskitettyä hiiriohjainta käyttämällä pystyt ehkäisemään kuormitus- ja rasitusvammoja, joita hartialinjan ulkopuolelle toistuvasti suuntautuvat ulkokierto- ja kurotusliikkeet perinteisellä hiirellä työskennellessä tyypillisesti aiheuttaa. Hiiriohjaintuotteidemme ergonominen muotoilu ja leveät sekä pehmeät rannetuet tukevat tasapainoista asentoa ja keventävät niska-hartiaseudulle, käsivarsiin ja ranteisiin kohdistuvaa painetta.

Miksi valita Mousetrapper

Työskentele keskitetysti

Käytettäessä keskihiirtä, kuten Mousetrapperia, työskentelet keskitetyssä asennossa, kädet lähellä vartaloa ja hartialinjan sisäpuolella. Näin työasento on rento ja ergonominen. Keskitetty työskentely myös estää hiirikäden, niska-hartiaseudun ja olkapäiden rasitusta, mikä myöhemmässä vaiheessa voi aiheuttaa vakaviakin kiputiloja.

Lue lisää

Liu’uta tai rullaa?

Miten haluatkaan työskennellä, meillä on sinulle sopiva tuote. Uniikin tekstiilimäisen Control Pad matto-ohjaimen avulla, voit liukua helposti, pehmeästi ja tarkasti kahteen suuntaan. Jos taas tykkäät käyttää tanko-ohjattaa keskihiirtä, uusi Control Bar -tankohiiremme on täydellinen valinta. Täysin uudistettu hiilikuituinen tanko-ohjain liikkuu sujuvasti, pehmeästi ja kitkattomasti.


Control Pad Control

Räätälöity juuri sinulle

Perinteiseen hiireen verrattuna, ergonomiset hiiriohjaimemme ovat myös mukautettavissa omien tarpeiden mukaan MT Keys ohjelmiston avulla. Voit ohjelmoida Mousetrapperisi painikkeet juuri sellaisiksi kuin haluat, esimerkiksi lisätä oikopolkuja kuten kopioi, liitä, lukitse tietokone, vaihda ikkunaa jne. Näin voit tehostaa työskentelyäsi ja vähentää päivittäisten klikkausten määrää.

Mukauta painikkeita

…

Ruotsalainen keksintö!

Ensimmäinen Mousetrapper julkaistiin vuonna 1994 ruotsalaisen keksijän Rolf Strömbergin toimesta. Hän ymmärsi ettei perinteinen tietokonehiiri ollut optimaalinen työväline ergonomisen asennon saavuttamiseksi ja se johti Mousetrapperin keksimiseen. Melkein 30 vuoden kokemus ergonomisten tuotteiden kehittämisestä, on todistanut meille, että toimistotyöstä aiheutuvien rasitusvammojen syntymistä voidaan ehkäistä ja rasitusvammojen jo aiheuttamia niska-hartiaseudun, hiirikäden ja olkapäiden kiputiloja voidaan vähentää.

Mousetrapper – kehitetty, suunniteltu ja valmistettu ruotsissa.

Lue lisää

Ergonominen hiiriohjain
juuri sinulle.

Tiedämme, että jokainen on erilainen ja tykkää työskennellä omalla tavallaan. Siksi valikoimaamme kuuluu useita erilaisia hiiriohjaimia. Haluat sitten useita muokattavia painikkeita, työskennellä langattomasti tai mahdollisuuden desinfioida tuotteesi jopa 85 % alkoholilla. Työskenteletpä sitten kiinteällä työpisteellä tai olet jatkuvasti liikkeellä – meillä on juuri sinulle sopiva tuote.

Lisäksi, voit kokeilla ergonomisia hiiriohjaimiamme veloituksetta 14 päivän ajan!

Katso tuotteet Kokeile ilmaiseksi
…

 

 

 

Osa kokonaisuutta

Kestävässä kehityksessä on kyse paljosta muustakin kuin vain materiaalivalinnoista ja kuljetuksista. Kaikki asiat ovat yhteydessä toisiinsa. Tänään tekemillämme päätöksillä on vaikutuksia tulevaisuuteen. Olemme vastuussa paitsi maapallosta ja ympäristöstä myös hyvien työolojen turvaamisesta, yhteiskunnallisen hyödyn aikaansaamisesta ja terveestä liiketoiminnasta. Mousetrapper haluaa muutakin kuin vain hyvin kirjoitetun käytännön. Me haluamme todellakin olla mukana ja kantaa oman kortemme kekoon.