• Color
  • Color

Advance 2.0


Osta

Myydyin tuotteemme


Advance 2.0 on myydyin hiiriohjaimemme, ja se on saatavissa kahdessa tyylikkäässä korostusvärissä – valkoinen ja koralli. Advance 2.0 lievittää ja estää rasitusvammoja, kuten hiirikättä, ja muita ongelmia, joita perinteistä hiirtä käytettäessä voi ilmetä. Kuusi ohjelmoitavaa painiketta mahdollistaa hiiriohjaimen muokkaamisen juuri sellaiseksi kuin haluat. MT Keys -sovelluksemme avulla voit luoda ohjelma- ja käyttäjäkohtaisia profiileja, muokata painikkeiden toimintoja ja paljon muuta. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi sivuiltamme.

Kokeile ilmaiseksi
…

6 painiketta


Sovelluksella ohjelmoitavat painikkeet mukautettavissa omiin tarpeisiin.

Säädettävä


Mukauta Advance 2.0 käyttöösi. Taitettavan, liukumattoman pinnan avulla säädät rannekulman oikeaksi. Vaihdettavat rannetuet pidentävät tuotteen käyttöikää.

2000


2000 DPI:tä tarkkaan ja tehokkaaseen työskentelyyn. Muuta herkkyyttä ja muita asetuksia Mousetrapper sovelluksessa.

…

Miksi käyttää keskitettyä hiiriohjainta?


Tasapainoinen asento ja työskentely hartialinjan sisäpuolella auttavat välttämään hiirikäden syntymistä. Käden toistuva ulkokierto- ja kurotusliike hiiren tavoittelemiseksi näppäimistön ulkopuolelta on yleinen ongelma ja aiheuttaa RSI-vaivoja. Käyttämällä ergonomista hiiriohjainta, kuten Mousetrapperia, saat tasapainoisen, käsiä tukevan ja rentouttavan, sekä terveellisemmän työskentelyasennon. On havaittu, että keskitetty hiiriohjain tuo huomattavia parannuksia jo muutamassa viikossa.

Mousetrapper Control Pad


Mousetrapper Control Pad ei ole vain kosketuslevy, vaan uniikki, tekstiilipintainen ohjainmatto. Kahteen suuntaan kevyesti liikkuvaa ohjainmattoa on helppo kontrolloida usean sormen avulla ja mahdollistaa klikkaustoiminnon mattoa painamalla.

Lue lisää
…
…

Avaintoiminnot


  • Superohut, ergonomisesti muotoiltu hiiriohjain
  • Korostusväri valkoinen tai koralli
  • Ohjainmatto klikkaus- ja vieritystoiminnoilla
  • Kuusi MT Keys -ohjelmalla omiin tarpeisiin mukautettavaa painiketta
  • Vaihdettavat rannetuet
  • Korkeussäätö taitettavalla, luistamattomalla alustalla
  • 2000 dpi
Lataa tuotekortti Lataa pika-aloitusopas

Tekniset tiedot


Tuotteen edut

Mousetrapper Advance 2.0 hiiriohjain on myyntimenestyksemme ja se on tarkoitettu käyttäjälle, joka haluaa mukauttaa painikkeiden toimintoja mieleisekseen. Helposti vaihdettavat pehmeät rannetuet. USB liitäntä tietokoneeseen.

Tekniset tiedot

– Ohjainmatto klikkaus- ja vieritystoiminnoilla
– 6 ohjelmoitavaa painiketta
– USB-Mini liitäntä
– 2 000 dpi
– MT Keys -tuki

Mitä pakkaukseen sisältyy?

Mousetrapper Advance 2.0:n mukana toimitetaan USB-Mini johto, laitteen tietokoneeseen liittämistä varten ja käyttöopas tuotteen helppoa ja nopeaa käyttöönottoa varten.

Materiaalit

Päällys ABS-muovia, ohjainmatto tekstiiliä/silikonia ja rannetuki lycra.

Yhteensopivuus

Yhteensopiva kaikkien sellaisten PC- ja Mac-tietokoneiden kanssa, joissa on USB liitäntä. MT Keys vaatii Windows 10:n tai uudemman, tai Mac OS 10.15:n tai uudemman.

Tekniset tiedot

Leveys: 480 mm
Korkeus: 20 mm
Syvyys: 110 mm
Paino: 715 g
Tuotenro: Valkionen MT112
Tuotenro: Koralli MT120


Mousetrapper tuotteet on kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa.