Mousetrapperin käytön aloittaminen


Asennus

Yhdistä mukana toimitettavan johdon toinen pää Mousetrapperin vasemmalla puolella olevaan liitäntään ja toinen pää tietokoneen USB-porttiin. Kun Mousetrapper on yhdistetty, se ja sen painikkeet toimivat pika-aloitusoppaan ohjeiden mukaisesti (pakkauksessa ja ladattavissa tältä sivulta).

…
…

Langaton käyttö

Mousetrapper Prime: Avaa akkukotelon kansi tuotteen pohjassa ja aseta akku paikalleen. Aseta kansi takaisin paikalleen. Paina molempia vierityspainikkeita (Scroll up/Scroll down) yhtä aikaa neljän sekunnin ajan. Kun vasemmalla oleva LED-merkkivalo vilkkuu sinisenä, siirry tietokoneen Bluetooth-valikkoon ja yhdistä laite, jonka nimi on ”MT Prime ble”. Kun yhteys on muodostettu, LED-merkkivalo sammuu.

Mousetrapper Alpha: Käännä alapuolella oleva katkaisija ON-asentoon. Sinisenä vilkkuva valo osoittaa, että Mousetrapper on havaittavissa. Luo sen jälkeen pariliitos tietokoneen Bluetooth-valikon kautta. Kun Alpha on yhdistetty tietokoneeseen, sininen valo vilkkuu nopeasti ja sammuu sen jälkeen.

Perusvinkkejä

Sijoittaminen (kaikki tuotteet paitsi Alpha):
Sijoita Mousetrapper itsesi ja näppäimistösi väliin. Näppäimistön välilyöntipainikkeen tulee olla suoraan ohjausmaton yläpuolella. Jos näppäimistö on matala, taita Mousetrapperin alla oleva näppäimistön alusta auki ja sijoita näppäimistö sen päälle.

Sijoittaminen (Alpha):
Sijoita Alpha lähelle vartaloasia näytön tai kannettavan tietokoneen eteen.

Vieritys: Voit vierittää ohjainmatolla asettamalla sormesi ohjainmaton oikealle reunalle. Sinun ei tarvitse painaa mattoa, vaan vedä sormea ylös tai alas reunaa pitkin.

…
…

Räätälöi käyttökokemus MT Keys -ohjelman avulla

MT Keys -ohjelman avulla voit itse valita ohjelmoitavien painikkeiden toiminnot. Lataa MT Keys osoitteesta Mousetrapper.com valitsemalla MT Keys Windows- tai OS X -käyttöjärjestelmälle. Noudata sen jälkeen annettuja ohjeita.

Kun MT Keys on ladattu, näytölle tulee tuotteen kuva. Siirrä osoitin sen painikkeen kohdalle, jonka toimintoa haluat muuttaa. Napsauta sitä painamalla ohjainmattoa kerran kevyesti. Näytölle tulevasta pudotusvalikosta voit valita painikkeen toiminnon – voit halutessasi lisätä esimerkiksi usein käyttämäsi näppäinyhdistelmän tai painikkeiden avulla liitettäviä tekstejä.

MT Keys on saatavilla kaikkiin tuotteisiin Mousetrapper Litea lukuun ottamatta.

Pidä tuote päivitettynä

MT Keys -ohjelman mukana lataat myös tärkeitä ohjelmistopäivityksiä tuotteeseesi.* Kun ohjelma on käynnissä, mahdolliset päivitykset näytetään vilkkuvana pilvenä. Lataa ohjelmiston uusin versio napsauttamalla pilveä. Varmista, että avaat MT Keysin säännöllisesti, jotta se pysyy ajan tasalla!

*Koskee Mousetrapper Alphaa.

…