…

Istu – seiso. Seiso – istu.
Voi hyvin Standfriendin avulla.

Lue lisää Katso video

Standfriend


Elegantti ja ergonominen Standfriend on Mousetrapper-tuoteperheen uutuus, joka mahdollistaa seisomatyöpisteen ahtaisiinkin tiloihin, ilman erillisen pöydän hankintaa. Vaihtelu seisoma- ja istuma-asennon välillä, tehostaa kehomme aineenvaihduntaan ja parantaa työpäivän aikaista jaksamista. Helposti kasattava kokonaisuus, joka toimii tyylikkäänä ergonomisena seisomatyöpisteratkaisuna niin kotona kuin toimistollakin. Ihanteellinen kumppani keskihiiriohjaimen kanssa työskentelyyn. Kaikki Mousetrapper-tuotteen on suunniteltu vähentämään, jopa kokonaan poistamaan tietokonetyöskentelystä aiheutuvia kiputiloja.

Ergonomiaa
kaikkialla.


Työskentelyasennon monipuolinen vaihtelu saa olomme tuntumaan paremmalta. Standfriend on erinomainen ratkaisu asennon helppoon ja nopeaan vaihteluun.

Älykkään muotoilun ansiosta, löydät helposti itsellesi sopivan työskentelykorkeuden. Suurella näppäimistöalustalla on tilaa myös matkapuhelimelle ja muistiinpanoille.

Suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa.


Olemme ylpeitä uusimmasta keksinnöstämme, joka auttaa vähentämään kipuja niska-hartiaseudulla ja käsivarsissa. Lue tarina Standfriendin taustalla.

Standfriendin tarina

Näin aloitat Standfriendin käytön


Standfriendin kanssa pääset helposti alkuun. Vain muutama vaihe, ja kaikki on valmista. Noudata asennusohjeita tai katso videolta, miten määrität Standfriendin oikein.

Aloita käyttö

Kotona

Työskenteletpä kotona sitten keittiön pöydän tai työpisteen ääressä, on asennon vaihtaminen istuvasta seisovaksi, ja takaisin, erinomainen tapa pysyä terveenä ja virkeänä. Koe Standfriend – oma hyvinvointikumppanisi.

Toimistolla

Pitkät toimistopäivät voivat olla haaste terveydelle ja hyvinvoinnille. Paranna vireystilaasi vaihtelemalla työskentelyasentoa istuma- ja seisoma-asennon välillä. Koe Standfriend – oma hyvinvointikollegasi.

Standfriendin edut


Parempi työskentelyasento

Työskentelyasentojen aktiivinen vaihtelu saa olomme tuntumaan virkeämmältä. Standfriend on erinomainen ratkaisu työskentelyasennon helppoon vaihtamiseen.

Tyylikäs muotoilu

Älykkään muotoilun ansiosta löydät helposti juuri sinulle sopivan työskentelykorkeuden. Suurella näppäimistöalustalla on tilaa myös matkapuhelimelle, muistiinpanoille tai vesilasille.

Kaksi väriä yhdess

Käännettävät tasot – valitse pehmeän valkoinen tai tyylikkään grafiitinharmaa vaihtoehto.

Helppo käyttää

Suunniteltu helposti käytettäväksi. Kokoat Standfriendin käyttövalmiiksi muutamalla liikkeellä. Tasojen vaivaton korkeussäätö mahdollistaa helpon asennonvaihtelun.

Helppo säilyttää

Standfriendin säilytys on helppoa, koska se menee pakattuna pieneen tilaan. Voit ripustaa sen seinälle tai siirtää syrjään, kun et sitä tarvitse.

Käyttäjän suosituspituus

Standfriend sopii käyttäjille, joiden pituus on 150–190 cm, kun työpisteen korkeus on 70 cm.

Näytön enimmäiskoko

Älykäs Standfriend on suunniteltu läppäreille ja tableteille, joiden näytön koko on enintään 17” ja enimmäiskuorma 7 kg (15 lb).

Tekniset tiedot


Värit

Värit: Käännettävät tasot – valitse pehmeän valkoinen tai tyylikkään grafiitinharmaa vaihtoehto.
Malli TB501: Jalusta musta metallia
Malli TB502: Jalusta vaaleanharmaa metallia

Käyttäjän suositeltu pituus

150–190 cm, tason korkeus 70 cm.

Näytön enimmäiskoko

17”

Enimmäiskuorma

7 kg (15 lb).

Leveys

600 mm

Syvyys

495 mm

Korkeus

680 mm

Paino

6.5 kg

Täydennä lisätarvikkeilla