• Color
  • Color

Lite


Osta

Malli, jossa on keskitytty olennaiseen


Lite on tuoteperheemme perusmalli. Se on suunniteltu käytettäväksi normaalikokoisen näppäimistön edessä, jolloin se tarjoaa ranteille parhaan mahdollisen tuen. Jos et tarvitse muita toimintoja kuin klikkauksen ja vierityksen mutta haluat tuntea Mousetrapper hiiriohjaimen ainutlaatuisen ohjainmaton kosketuksen, on Lite juuri oikea malli sinulle.

Lite hiiriohjaimessa on niska-hartiaseudun sekä ranteiden kuormitusta keventävät, pehmeät rannetuet, jotka ovat saatavissa titaanin harmaina tai punaisina.

Kokeile ilmaiseksi
…

Plug n’ play


Liitä vain USB-Micro kaapeli ja olet valmis.

4 painiketta


Hiiren vasen ja oikea nappi, ylös/alas vieritystoiminto.

2 väriä


Valitse punainen tai titaaniharmaa.

…

Miksi käyttää keskitettyä hiiriohjainta?


Tasapainoinen asento ja työskentely hartialinjan sisäpuolella auttavat välttämään hiirikäden syntymistä. Käden toistuva ulkokierto- ja kurotusliike hiiren tavoittelemiseksi näppäimistön ulkopuolelta on yleinen ongelma ja aiheuttaa RSI-vaivoja. Käyttämällä ergonomista hiiriohjainta, kuten Mousetrapperia, saat tasapainoisen, käsiä tukevan ja rentouttavan, sekä terveellisemmän työskentelyasennon. On havaittu, että keskitetty hiiriohjain tuo huomattavia parannuksia jo muutamassa viikossa.

Mousetrapper Control Pad


Mousetrapper Control Pad ei ole vain kosketuslevy, vaan uniikki, tekstiilipintainen ohjainmatto. Kahteen suuntaan kevyesti liikkuvaa ohjainmattoa on helppo kontrolloida usean sormen avulla ja mahdollistaa klikkaustoiminnon mattoa painamalla.

Lue lisää
…
…

Tekniset tiedot


Tuotteen edut

Helppokäyttöinen hiiriohjain modernilla design:lla. Erinomainen ergonomia kookkaiden ja pehmeiden rannetukien ansiosta. Liitäntä pöytäkoneeseen ja kannettavaan USB-Micro johdolla.

Tekniset tiedot

– Ratamatto napsautustoiminnolla
– 4 painiketta klikkaus- ja vieritystoiminnoille
– USB-Micro liitäntä

Mitä pakkaukseen sisältyy?

Mousetrapper Liten mukana toimitetaan USB-Micro johto, laitteen tietokoneeseen liittämistä varten ja käyttöopas tuotteen helppoa ja nopeaa käyttöönottoa varten.

Materiaalit

Päällys ABS-muovia, ohjainmatto tekstiiliä/silikonia ja rannetuki neopreeniä.

Yhteensopivuus

Yhteensopiva kaikkien sellaisten PC- ja Mac-tietokoneiden kanssa, joissa on USB liitäntä.

Tekniset tiedot

Leveys: 495 mm
Korkeus: 25 mm
Syvyys: 125 mm
Paino: 670 g
Tuotenro: Musta/punainen MT115
Tuotenro: Musta/titaanin harmaina MT114


Mousetrapper tuotteet on kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa.