Fight the Pain

Ruotsalainen keksijä Rolf Strömberg julkisti ensimmäisen Mousetrapperimme vuonna 1994. Menestystuotteen, joka on tänä päivänä hiiriohjaimien Pohjoismaiden markkinajohtaja ja tulossa myös muille markkina-alueille. Tänä päivänä me, samoin kuin useimmat muut ergonomia-asiantuntijat ja työfysioterapeutit tiedämme, että näyttöpäätetyöskentelystä aiheutuvia kipuja voidaan välttää.

Mousetrapper hiiriohjain-tuotteet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Ruotsissa, ja olemme ylpeitä siitä, että koko prosessi on täysin omassa hallinnassamme.

Designia yksinkertaisempaan arkeen

Design on meille yksi tärkeimmistä osa-alueista. Näyttävän designin ansiosta tuotetta haluaa käyttää, ja toiminnallinen design auttaa käyttäjää.
Me Mousetrapperilla työstämme jatkuvasti kumpaakin osa-aluetta, ja pyrimme aina saamaan aikaan esteettisesti mahdollisimman puhuttelevia tuotteita – luonnollisesti toiminnallisuudesta tinkimättä. Juuri toiminnallinen design auttaa käyttäjää parhaiten.

…

Osa kokonaisuutta


Kestävässä kehityksessä on kyse paljosta muustakin kuin vain materiaalivalinnoista ja kuljetuksista. Kaikki asiat ovat yhteydessä toisiinsa. Tänään tekemillämme päätöksillä on vaikutuksia tulevaisuuteen. Olemme vastuussa paitsi maapallosta ja ympäristöstä myös hyvien työolojen turvaamisesta, yhteiskunnallisen hyödyn aikaansaamisesta ja terveestä liiketoiminnasta. Mousetrapper haluaa muutakin kuin vain hyvin kirjoitetun käytännön. Me haluamme todellakin olla mukana ja kantaa oman kortemme kekoon.

Lue lisää

Kehitystyötä tulevaisuuden tarpeisiin


Maailma on jatkuvassa muutostilassa ja niin käyttäjien kuin markkinoiden vaatimukset muuttuvat koko ajan. Osaava kehitysosastomme pyrkii päivittäin löytämään parhaita mahdollisia ratkaisuja. Haluatko tietää lisää tuotteidemme kehitysprosessista? Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

…
…

Yli 25 vuoden kokemus


Me tiedämme mistä puhumme. Olemme heti alusta asti pyrkineet määrätietoisesti kehittämään alaa. Pyrimme fiksuilla innovaatioilla ja eturivin tekniikalla olemaan askeleen edellä ja saamaan aikaan seuraavan sukupolven ergonomisia hiiriohjaimia.