…

Tämä on Mousetrapper

Ruotsalainen keksijä Rolf Strömberg julkisti ensimmäisen Mousetrapperimme vuonna 1994. Menestystuotteen, joka on tänä päivänä hiiriohjaimien Pohjoismaiden markkinajohtaja ja tulossa myös muille markkina-alueille. Tänä päivänä me, samoin kuin useimmat muut ergonomia-asiantuntijat ja työfysioterapeutit tiedämme, että näyttöpäätetyöskentelystä aiheutuvia kipuja voidaan välttää.

Mousetrapper hiiriohjain-tuotteet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Ruotsissa, ja olemme ylpeitä siitä, että koko prosessi on täysin omassa hallinnassamme.

…

Designia yksinkertaisempaan arkeen


Design on meille yksi tärkeimmistä osa-alueista. Näyttävän designin ansiosta tuotetta haluaa käyttää, ja toiminnallinen design auttaa käyttäjää. Me Mousetrapperilla työstämme jatkuvasti kumpaakin osa-aluetta, ja pyrimme aina saamaan aikaan esteettisesti mahdollisimman puhuttelevia tuotteita – luonnollisesti toiminnallisuudesta tinkimättä. Juuri toiminnallinen design auttaa käyttäjää parhaiten.

Katso tuotteemme

 

 

 

Osa kokonaisuutta

Kestävässä kehityksessä on kyse paljosta muustakin kuin vain materiaalivalinnoista ja kuljetuksista. Kaikki asiat ovat yhteydessä toisiinsa. Tänään tekemillämme päätöksillä on vaikutuksia tulevaisuuteen. Olemme vastuussa paitsi maapallosta ja ympäristöstä myös hyvien työolojen turvaamisesta, yhteiskunnallisen hyödyn aikaansaamisesta ja terveestä liiketoiminnasta. Mousetrapper haluaa muutakin kuin vain hyvin kirjoitetun käytännön. Me haluamme todellakin olla mukana ja kantaa oman kortemme kekoon.

 

 

 

Kehitystyötä tulevaisuuden tarpeisiin


Maailma on jatkuvassa muutostilassa ja niin käyttäjien kuin markkinoiden vaatimukset muuttuvat koko ajan. Osaava kehitysosastomme pyrkii päivittäin löytämään parhaita mahdollisia ratkaisuja. Haluatko tietää lisää tuotteidemme kehitysprosessista? Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Lue lisää
…

Kokonaisvaltainen kokemus!

Tarkalleen jo 29 vuotta! Joten uskallamme sanoa, että tiedämme mistä puhumme. Siitä asti kun aloitimme vuonna 1994, olemme jatkuvasti työskennelleet ergonomia-alan kehittämiseksi. Älykkäiden innovaatioiden ja huipputeknologisten toteutusten avulla olemme aina valmiit ottamaan seuraavan askeleen ja kehittämään seuraavan sukupolven ergonomisia tuotteita.

…

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Tavoitteena Mousetrapperilla on kehittyä yrityksenä jatkuvasti kasvavilla markkinoilla. Tilaa uutiskirjeemme, niin et jää paitsi tuoteuutisista ja pysyt mukanamme matkalla uusien ergomisten ratkaisujen etsimisessä.

Tilaa uutiskirje