arrow down

Työskentele paremmin kotoa käsin


Kuluneen vuoden aikana monien on täytynyt sopeutua ja työskennellä kotoa käsin. Viimeisin SIFO-kyselymme osoittaa, että jo noin 46 % työikäisestä väestöstä työskentelee kotona – ja samalla näyttötyöskentelyyn liittyvät niska-hartiaseudun ja käsien kiputilat ovat jo pelkästään viime vuonna kasvaneet räjähdysmaisesti.

Tältä sivulta löydät vinkkejä tarpeettoman kivun välttämiseen ja tuotteita, jotka auttavat sinua työskentelemään ergonomisesti oikeassa asennossa – mitä me kutsumme keskitetyksi työasennoksi.

Ergonomiset tuotteet kotitoimistoon


Turha kipuilu on helposti vältettävissä yksinkertaisilla apuvälineillä. Yrityksen perustamisesta lähtien, on Mousetrapper omistautunut kehittämään parhaan mahdollisen ergonomisen hiiriohjaimen. Kaikki hiiriohjain-ratkaisumme perustuvat keskitettyyn työskentelyyn, eli Zone:lla työskentelyyn. Zone:lla työskentely pitää kädet hartialinjan sisäpuolella, eikä perinteisen hiiren käytöstä aiheutuvaa, toistuvaa olkavarren ulkokierto- tai kurotteluliikettä tapahdu. Näin vältetään rasitusvammojen ja hiirikäden syntymistä. Täältä löydät hiiriohjaintuotteemme ja muita ergonomiatuotteita, joiden avulla saat paremman työasennon kotona.

Työskenteletkö oikealla vyöhykkeellä? Tuotteemme

Osta yhdeltä jälleenmyyjiltämme