…

Suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa

Tarinamme
arrow down

Standfriendin tarina

Meillä Mousetrapperilla on tavoite: Kenenkään ei pitäisi kärsiä hankalien työasentojen aiheuttamista kivuista. Tai kuten me sanomme, taistellaan yhdessä kipua vastaan.

Kaikki alkoi tietokoneen hiirestä vuonna 1994, kun ruotsalainen keksijä Rolf Strömberg toi markkinoille ensimmäisen Mousetrapperin vaihtoehdoksi perinteiselle hiirelle. Se estää rasitusvammat ja muut ongelmat, joita perinteisen hiiren käytöstä voi aiheutua.

Sen jälkeen olemme laajentaneet kipuja ehkäisevien tuotteiden valikoimaamme. Uusin tuotteemme on Standfriend, jonka avulla voit tehdä töitä sekä istuen että seisten. Se on loistava tapa parantaa vointia ja kestävyyttä.

Kuinka kaikki alkoi


Kun arvioimme tuotevalikoimaamme, tajusimme, että meillä oli tuotteita useimpiin tilanteisiin, joissa tarvitaan tukea terveeseen työskentelyasentoon työpöydän ääressä. Ergonomiset hiiret, näppäimistö, seisontamatto, läppäriteline ja kyynärtuet. Meiltä kuitenkin puuttui tuote, joka tukee seisomatyöskentelyä.

Suunnittelijamme loivat konseptin, joka täytti vaatimuksemme: Halusimme tuotteen olevan helppokäyttöinen, helposti varastoitava ja ennen kaikkea houkutteleva. Tuotteen piti olla sellainen, jonka haluaisimme nähdä kodeissamme ja jota haluaisimme käyttää joka päivä vuosien ajan.

”Haluamme olla hyvä toimija yhteiskunnassa ja vaikuttaa niin paljon kuin teknologiayrityksenä voimme.”

Anders Ehnbom, CEO

Kestävä monin tavoin


Kestävä kehitys on yritystoimintamme ytimessä. Vaikka olemmekin teknologiayritys, pyrimme parhaamme mukaan minimoimaan ympäristövaikutuksemme. Jos haluat lisätietoja pyrkimyksistämme, lue tämä.

Meille on luonnollista valmistaa tuotteet paikallisesti Ruotsissa. Se vähentää kuljetuksia ja antaa meille paremman kuvan koko tuotannosta. Tämä parantaa laatua ja takaa prosessin kestävyyden. Käytetyt materiaalit – aina pakkauksista tuotteisiin – tuotetaan kestävällä tavalla. Standfriend valmistetaan Smoolannin alueella, joka tunnetaan yrityshenkisyydestään ja käsityötaidoistaan. Sieltä ovat kotoisin myös monet muut tunnetut ruotsalaiset suunnittelu- ja valmistusalan yritykset, kuten IKEA ja Husqvarna.

Usein sanotaan, että kestävin ostosvalinta on tuote, joka kestää pitkään. Tavoitteenamme on, että Standfriend on pitkäaikainen kumppanisi. Ja kukapa tietää: ehkä myös seuraava sukupolvi löytää sen avukseen kivun lievittämisessä.