Get started with Advance 2.0

TEE SITÄ OMASI
Ohjelmoi painikkeesi uudelleen mukauttaaksesi Mousetrapperin tarpeisiisi – MT Keys -näppäimillä.

ASENNUS
Liitä mukana tuleva kaapeli Mousetrapperin vasemmalla sivulla olevaan liittimeen ja toinen pää tietokoneen USB-porttiin. Kun se on asennettu, Mousetrapperisi ja sen painikkeet toimivat kuten kuvassa.

Mukauta painikkeita
…

Perusvinkkejä

SIJOITUS
Sijoita Mousetrapper itsesi ja näppäimistön väliin. Näppäimistön välilyöntipainikkeen on oltava suoraan ohjainmaton edessä. Jos näppäimistösi on matala, käännä Mousetrapperin alla oleva näppäimistöalusta esiin ja aseta näppäimistö sen päälle.

VIERITYS
Vieritä ohjainmaton avulla asettamalla sormesi ohjainmaton oikealle reunalle. Mattoa ei tarvitse painaa, vaan vetää sormea alas- tai ylöspäin reunaa pitkin riippuen siitä, mihin suuntaan haluat vierittää.

TYYNYJEN VAIHTO
Tyynyt voidaan vaihtaa, kun ne ovat kuluneet. Tyynyt irrotetaan asettamalla litteä työkalu kehyksen ja Mousetrapperin väliin ja näpäyttämällä kehys/tyyny irti Mousetrapperista. Voit ostaa Mousetrapper- kyynärvarsituen suoraan jälleenmyyjältäsi tai Mousetrapperiltä.

VAIHTO MAC- JA PC-TILOJEN VÄLILLÄ
Tuotteessa on toimitettaessa PC-asetukset. Vaihtaaksesi niiden tilalle Mac-asetukset, paina yhtä aikaa alinta oikeaa ja alinta vasenta painiketta (Copy ja Paste) 3–4 sekuntia. Punaisena vilkkuva LED-merkkivalo vahvistaa muutoksen. Vaihto takaisin PC-tilaan tehdään samalla tavalla.

Mousetrapper MT Keys

Mukauta painikkeiden toimintoja

Ymmärrämme räätälöidyn käyttäjäkokemuksen tärkeyden. Aivan kuten jotkut haluavat pitää näytön tietyssä kulmassa tai pöydän tietyllä korkeudella, me uskomme, että hiiren pitää olla helposti mukautettavissa. Kiitos sovelluksemme, voit tehdä Mousetrapperista ainutlaatuisen muokkaamalla keskeisimmät toiminnot itsellesi parhaiten sopiviksi.

MT Keys tekee tietokoneella työskentelystä helpompaa!

Aloita MT Keys

Haluatko tallentaa nämä tiedot myöhempää käyttöä varten?

Lataa pika-aloitusopas