Get started with Alpha

TEE SITÄ OMASI
Ohjelmoi painikkeesi uudelleen mukauttaaksesi Mousetrapperin tarpeisiisi – MT Keys -näppäimillä.

BLUETOOTH-YHTEYS
Käännä alapuolella oleva katkaisija ON-asentoon. Sinisenä vilkkuva valo osoittaa, että Mousetrapper on havaittavissa. Luo sen jälkeen pariliitos tietokoneen Bluetooth- valikon kautta. Kun pariliitos tietokoneen kanssa on muodostettu, sininen valo vilkkuu nopeasti ja lakkaa sen jälkeen vilkkumasta.

JOHTOYHTEYS
Yhdistä mukana toimitettavan johdon toinen puoli Mousetrapperin vasemmalla puolella olevaan liitäntään ja toinen puoli tietokoneen USB-porttiin.

LATAUS
punaisena. Yhdistä Mousetrapper käyttämällä mukana toimitettua USB-johtoa ja anna sen latautua. Latauksen aikana LED-valo vilkkuu vihreänä ja täyteen latautumisen jälkeen se palaa vihreänä.

Mukauta painikkeita
…

Perusvinkkejä

LAITEOHJELMISTON PÄIVITYKSET
Muista pitää Alphan laiteohjelmisto päivitettynä uusimpaan versioon. Laiteohjelmiston päivittämiseksi käynnistä MT Keys kaapeli kytkettynä. Napsauta pilvisymbolia MT Keysin yläosassa ja noudata ohjeita. Päivityksen aikana LED-valo vilkkuu punaisena ja vihreänä. Älä irrota johtoa tämän prosessin aikana.

VIERITYS
Voit vierittää ohjainmatolla asettamalla sormesi ohjainmaton oikealle reunalle. Riippuen siitä, mihin suuntaan haluat vierittää, vedä sormea alas- tai ylöspäin reunaa pitkin mattoa painamatta.

BLUETOOTH-LAITTEET
Mousetrapper Alphan voi yhdistää pariliitoksella samanaikaisesti kahteen eri laitteeseen. Toisen laitteista voi yhdistää kanavaan 1 ja toisen kanavaan 2. Tämä tarkoittaa sitä, että voit siirtyä esimerkiksi tietokoneen ja älytelevision tai puhelimen välillä. Voit siirtyä kanavien välillä painamalla Fn-painiketta ja Ch.1/F1- taiCh.2/F2-painiketta samaan aikaan. Pariliitoksen muodostamisen aikana LED-valo vilkkuu kerran sinisenä kanavalle 1 ja vilkkuu kaksi kertaa sinisenä kanavalle 2.

Alpha muistaa jopa neljä laitetta ja muodostaa niihin yhteyden automaattisesti uudelleen. Kun viides
laite yhdistetään pariliitoksella, vanhin pariliitos poistetaan muistista.

Tyhjentääksesi kaikki Bluetooth laitteet tuotteen muistista, paina samanaikaisesti Fn ja Del nappeja, kun klikkaat ohjainmattoa. LED-valo vilkkuu nopeasti vaaleanpuneisena ja vahvistaa siten muistin tyhjentämisen.

SIIRTYMINEN MAC- JA PC-TILOJEN VÄLILLÄ
Tuote on toimitettaessa PC-tilassa. Vaihtaaksesi tuotteen Mac-tilaan, paina alimmaiset oikea ja vasen nappi (kopio ja liitä) pohjaan ja klikkaa ohjainmattoa 3-4 sekunnin ajan. LED-valo vilkkuu nopeasti vaaleanpunaisena ja vahvistaa siten asetuksen valinnan. Palaa PC-tilaan toistamalla samat toimet. LED-valo vilkkuu hitaasti vaaleanpunaisena ja vahvistaa siten PC-tila- asetuksen valinnan.

Mousetrapper MT Keys

Mukauta painikkeiden toimintoja

Ymmärrämme räätälöidyn käyttäjäkokemuksen tärkeyden. Aivan kuten jotkut haluavat pitää näytön tietyssä kulmassa tai pöydän tietyllä korkeudella, me uskomme, että hiiren pitää olla helposti mukautettavissa. Kiitos sovelluksemme, voit tehdä Mousetrapperista ainutlaatuisen muokkaamalla keskeisimmät toiminnot itsellesi parhaiten sopiviksi.

MT Keys tekee tietokoneella työskentelystä helpompaa!

Aloita MT Keys

Haluatko tallentaa nämä tiedot myöhempää käyttöä varten?

Lataa Quickstart-guiden