Get started with Delta

TEE SITÄ OMASI
Kun Delta on asennettu, se ja sen painikkeet toimivat kuvan mukaisesti. Ohjelmoi painikkeesi uudelleen mukauttaaksesi Mousetrapperin tarpeisiisi – MT Keys -näppäimillä.

Mukauta painikkeita
…
…

Mitä laatikossa on?

  • Korkeussäädettävät pehmusteet näppäimistölle
  • USB-mikrokaapeli
  • Pehmeä rannetuki


…

Kuinka määrittää se

Aloita kääntämällä Delta ylösalaisin ja liitä USB-Micro-kaapeli Deltaan. Asetuksistasi riippuen voit valita, haluatko kaapelin menevän ulos vasemmalle vai oikealle puolelle.

Kun Delta on ylösalaisin, kiinnitä korkeustyynyt liu’uttamalla ne aukkoihinsa. Sekä Delta että pehmusteet on merkitty kirjaimilla L ja R, joten ne on helppo kiinnittää omiin aukkoihinsa.

Käännä sitten Delta ympäri ja aseta näppäimistö paikoilleen. Näppäimistön paksuudesta ja koosta riippuen saatat joutua säätämään tyynyjä. Jos sinulla on paksumpi, käännä tyynyt vain ulos, jotta niistä tulee ohuempia. Näppäimistön tulee aina olla linjassa Deltan kanssa tai hieman sitä alempana.


Perusvinkkejä

SIJOITUS
Aseta Delta itsesi ja näppäimistösi väliin. Näppäimistön B-näppäimen tulisi olla suoraan Delta vierityspainikkeen edessä kuvan osoittamalla tavalla. Jos näppäimistö on ohut, kiinnitä siihen Delta mukana toimitetut näppäimistön korotuspalat. Kiinnitä ne Delta työntämällä ne laitteen alla oleviin koloihin. Näppäimistön tulee aina olla samassa tasossa Delta kanssa tai hieman sitä alempana.

VIERITYS
Vieritys on mahdollista kahdella tavalla. Voit käyttää erillistä vierityspainiketta tai aktivoida automaattisen vierityksen Control Bar. Ota automaattinen vieritys käyttöön napsauttamalla vierityspainiketta ja käytä Control Bar vieritykseen. Poista automaattinen vieritys käytöstä napsauttamalla vierityspainiketta uudelleen.

VAIHTO MAC- JA PC-TILOJEN VÄLILLÄ
Tuote on toimitettaessa PC-tilassa. Voit siirtyä Mac-tilaan painamalla samanaikaisesti oikeaa alapainiketta, vasenta alapainiketta (kopioi ja liitä) ja Control Bar 3–4 sekunnin ajan. LED- valo välähtää tilan vaihtumisen merkiksi. Voit palata PC-tilaan tekemällä saman toimenpiteen uudelleen.

PALJAN VAIHTO
Kuluneen rannetuen voi vaihtaa. Voit tilata uusia tukia jälleenmyyjältä tai suoraan osoitteesta mousetrapper.com

Mousetrapper MT Keys

Mukauta painikkeiden toimintoja

Ymmärrämme räätälöidyn käyttäjäkokemuksen tärkeyden. Aivan kuten jotkut haluavat pitää näytön tietyssä kulmassa tai pöydän tietyllä korkeudella, me uskomme, että hiiren pitää olla helposti mukautettavissa. Kiitos sovelluksemme, voit tehdä Mousetrapperista ainutlaatuisen muokkaamalla keskeisimmät toiminnot itsellesi parhaiten sopiviksi.

MT Keys tekee tietokoneella työskentelystä helpompaa!

Aloita MT Keys

Haluatko tallentaa nämä tiedot myöhempää käyttöä varten?

Lataa pika-aloitusopas