Get started with Prime

TEE SITÄ OMASI
Ohjelmoi painikkeesi uudelleen mukauttaaksesi Mousetrapperin tarpeisiisi – MT Keys -näppäimillä.

ASENNUS
Kytke ensimmäisenä takakannen alla sijaitseva akku kiinni liittimeen, sen jälkeen liitä USB-kaapeli tietokoneeseen ja anna tuotteen latautua kunnes LED-valo palaa vihreänä. Irrota USB-kaapeli ja avaa tietokoneen Bluetooth valikko, Prime löytyy valikosta nimellä ”Prime ble”. Mousetrapper on nyt yhdistetty ja sen painikkeet toimivat kuvan 2 mukaisesti.

LATAUS
Mousetrapperin akku täytyy ladata, kun LED-ilmaisimessa vilkkuu punainen valo. Liitä Mousetrapper mukana toimitetulla USB-kaapelilla ja anna akun latautua, kunnes LED-ilmaisimessa palaa vihreä valo.

Mukauta painikkeita
…

Perusvinkkejä

SIJOITUS
Sijoita Mousetrapper itsesi ja näppäimistön väliin. Näppäimistön välilyöntipainikkeen on oltava suoraan ohjainmaton edessä, kuten kuvassa 1 on esitetty. Jos näppäimistösi on matala, käännä Mousetrapperin alla oleva näppäimistöalusta esiin ja aseta näppäimistö sen päälle.

VIERITYS
Vieritä ohjainmaton avulla asettamalla sormesi ohjainmaton oikealle reunalle. Mattoa ei tarvitse painaa, vaan vetää sormea alas- tai ylöspäin reunaa pitkin riippuen siitä, mihin suuntaan haluat vierittää.

VAIHTO MAC- JA PC-TILOJEN VÄLILLÄ
Tuotteessa on toimitettaessa PC-asetukset. Vaihtaaksesi niiden tilalle Mac-asetukset, paina yhtä aikaa alinta oikeaa ja alinta vasenta painiketta (Copy ja Paste) 3–4 sekuntia. Punaisena vilkkuva LED-merkkivalo vahvistaa muutoksen. Vaihto takaisin PC-tilaan tehdään samalla tavalla.

TYYNYJEN VAIHTO
Tyynyt voidaan vaihtaa, kun ne ovat kuluneet. Tyynyt irrotetaan asettamalla litteä työkalu kehyksen ja Mousetrapperin väliin ja näpäyttämällä kehys/tyyny irti Mousetrapperista. Voit ostaa Mousetrapper-kyynärvarsituen suoraan jälleenmyyjältäsi tai Mousetrapperiltä.

Mousetrapper MT Keys

Mukauta painikkeiden toimintoja

Ymmärrämme räätälöidyn käyttäjäkokemuksen tärkeyden. Aivan kuten jotkut haluavat pitää näytön tietyssä kulmassa tai pöydän tietyllä korkeudella, me uskomme, että hiiren pitää olla helposti mukautettavissa. Kiitos sovelluksemme, voit tehdä Mousetrapperista ainutlaatuisen muokkaamalla keskeisimmät toiminnot itsellesi parhaiten sopiviksi.

MT Keys tekee tietokoneella työskentelystä helpompaa!

Koe MT Keys

Haluatko tallentaa nämä tiedot myöhempää käyttöä varten?

Lataa pika-aloitusopas