Typen käytön aloittaminen

ASENNUS – LANGALLINEN KÄYTTÖ
Liitä mukana tuleva USB-johto Typen ja tietokoneesi välille. Tuote on käyttövalmis!

ASENNUS – LANGATON KÄYTTÖ
Siirrä ON/OFF kytkin Type-näppäimistön alla kohtaan ON. Paina sitten CONNECT-painiketta Typen alla. Tuotteen yläreunassa oleva LED alkaa vilkkumaan sinisenä. Avaa tietokoneesi Bluetooth-valikko ja yhdistä laitteeseen nimeltä MT TYPE. Tuote on valmis langattomaan käyttöön.

Ladataksesi laitteen, jos tarpeen, liitä USB-johto tietokoneeseen tai virtalähteeseen, kun LED vilkkuu PUNAISENA.

TEE SITÄ OMASI
Ohjelmoi painikkeet uudelleen mukauttaaksesi Mousetrapper tarpeisiisi – MT Keys -ohjelmistolla.

Mukauta painikkeita
…

Käyttövinkkejä

NÄPPÄIMISTÖN SIJOITTELU
Asemoi Type Mousetrapper hiiriohjaimen kanssa niin, että näppäimistön välilyönti on keskitettynä ohjainmaton kanssa, kuten alla olevassa kuvassa.

LATAUS AURINKOKENNOILLA
Type näppäimistössä on sisäänrakennettu akku, joka latautuu aurinkokennoilla. Kennot lataavat akkua niin auringonvalosta kuin keinovalon lähteistä, kuten katto- ja pöytävalaistuksesta.

SÄÄDETTÄVÄ KORKEUS
Type näppäimistö kevyt paino ja erittäin ohut muotoilu tekevät siitä täydellisen kumppanin toimistoon. Typen korkeutta voidaan säätää etu- ja takareunasta. Näin tuotteen korkeuden ja kallistuskulman voi määritellä juuri itselle sopivaksi. Korkeuden ja kallistuksen säätö onnistuu helposti tuotteen pohjassa olevilla säätöjaloilla.

Mousetrapper MT Keys

Mukauta painikkeiden toimintoja

Ymmärrämme räätälöidyn käyttäjäkokemuksen tärkeyden. Aivan kuten jotkut haluavat pitää näytön tietyssä kulmassa tai pöydän tietyllä korkeudella, me uskomme, että hiiren pitää olla helposti mukautettavissa. Kiitos sovelluksemme, voit tehdä Mousetrapperista ainutlaatuisen muokkaamalla keskeisimmät toiminnot itsellesi parhaiten sopiviksi.

MT Keys tekee tietokoneella työskentelystä helpompaa!

Aloita MT Keys

Haluatko tallentaa nämä tiedot myöhempää käyttöä varten?

Lataa pika-aloitusopas