UKK

Advance 2.0 & Advance 2.0+


Täältä löydät vastaukset tuotteidemme Advance 2.0 & Advance 2.0+.

+ Ruudun osoitin ei seuraa ohjausmatolla tehtäviä liikkeitä.

Kyse on todennäköisesti siitä, että Mousetrapperiin on päässyt kerääntymään likaa tai pölyä. Useimmissa tapauksissa tarvittavat toimenpiteet voi tehdä itse.

Tarvitaan paineilmaa sisältävä suihkepullo, joita saa useimmista toimistotarvike- tai elektroniikkaliikkeistä. Noudata alla olevia ohjeita.

  • Irrota Mousetrapper tietokoneesta.
  • Aseta yksikkö oikealle reunalleen.
  • Paina ohjausmattoa ja pidä siitä kiinni. Puhalla näkyviin ilmestyvä rako puhtaaksi paineilmalla.
  • Odota 5 minuuttia, jotta mahdollinen kondenssi häviää.
  • Liitä laite tietokoneeseen tavalliseen tapaan ja tarkista, onko ongelma poistunut.

+ Mousetrapperin reunavieritys ei ole käytössä.

Advance-, Flexible- ja Prime-malleissa on olemassa reunavieritystoiminto ohjausmaton oikeassa reunassa. Vieritystoiminto aktivoidaan seuraavalla tavalla:

  • Kun ohjausmatto on liikkumatta paikallaan, aseta yksi sormi oikealle reunalle, jossa infrapunavalonsäde liikkuu edestakaisin. Kun valonsäde katkeaa, vieritystila käynnistyy.
  • Vieritä haluamaasi kohtaan ja irrota sormi. Vieritystila menee pois päältä noin 1 sekunnin kuluttua.
  • Vieritä uudelleen toistamalla ensimmäinen vaihe. (Matto paikallaan, kohota sormi ja aseta se yhtäjaksoisella liikkeellä reunan muovikehykselle ja vedä matolla ylös- tai alaspäin.)

Tekniikan omaksumisessa saattaa kulua hetki, jos se ei ole ennalta tuttu. Jos käyttäjä haluaa vierittää toisella tavalla, sitä varten on olemassa painiketoimintoja.

Tutustu oman mallisi painikeasetuksiin.

+ Mousetrapper ei toimi tietokoneeseen liitettäessä – ei elonmerkkejä.

Kyse on todennäköisesti siitä, että Mousetrapperiin on päässyt kerääntymään likaa tai pölyä. Useimmissa tapauksissa tarvittavat toimenpiteet voi tehdä itse.

Tarvitaan paineilmaa sisältävä suihkepullo (sellaisia saa useimmista toimistotarvike- tai elektroniikkaliikkeistä). Noudata alla olevia ohjeita.

+ Joidenkin Mousetrapper-painikkeiden toiminnot eivät näytä toimivan.

Voit tarkistaa kunkin painikkeen toiminnot lataamalla ja asentamalla sovelluksemme tai käyttämällä palvelua suoraan selaimessa.

+ Miten Mousetrapperin rannepehmusteet vaihdetaan?

Advance 2.0- ja Prime-mallien rannepehmusteet voi vaihtaa, mikäli ne ovat päässeet kulumaan liikaa. Uudet pehmusteet voi hankkia jälleenmyyjiltä tai suoraan Mousetrapperilta. Ota mihin yhteyttä, jos tarvitset apua uusien rannepehmusteiden ostamisessa.

Toimi näin
Pehmusteiden ympärillä on kehys. Irrota ensin se. Sen voi tehdä joko käsin tai pienen apuvälineen avulla. Väännä kehys varovaisesti irti sisäpuolelta, ota vanha pehmuste pois ja työnnä uusi sisään. Paina sen jälkeen kehys takaisin, niin että kaikki kiinnikkeet napsahtavat kiinni.

+ Haluan siirtää Mousetrapper Advance 2.0 tai 2.0+ Mac-tilaan.

Pidä kahta alempaa suurta painiketta painettuna noin 4 sekunnin ajan. LED vilkkuu, kun vaihdat Maciin.

Jos haluat palauttaa sen PC-tilaan, tee sama kuin yllä, ja LED vahvistaa vilkkuvilla valoilla.